WIJ ZIJN FOOD FELLOWS

Vrienden van de Harvest House telers. Een eigenzinnig stel kameraden met smaak. Dat van lekker en gezond eten houdt. We delen de liefde voor geteelde groenten. Gezond en voedzaam. Altijd van de hoogste kwaliteit. Rijk aan voedingsstoffen, arm aan calorieën. En vooral ook duurzaam. Met een lage footprint. En met minimale waste. Want onze buitenbeentjes van hoge kwaliteit, doen ook gewoon lekker mee.

Zó kunnen we iedereen in de wereld blijven voeden. Met gezonde, voedzame en betaalbare groenten. Die ook nog eens veel lekkerder zijn. Dat is wat ons drijft! Ja, wij kijken anders naar onze groenten. Lekker eigenzinnig!
Niet groenten eten omdat het moet. Maar omdat het kan. Want wij maken het lekker, gezond en gemakkelijk voor je. Want eerlijk is eerlijk. We houden allemaal van lekker eten. Daar selecteren we onze groenten dan ook op: Op smaak. Vol. Fris. Met een bite.

Dat is ook wat je proeft! In onze tomaten, paprika’s en komkommers. Als snack, in je salade, pastasaus of soep. The real deal! Altijd vers. Puur. Eerlijk en natuurlijk zonder toevoegingen. En we maken het je graag gemakkelijk. Denken met je mee. Door de manier waarop we het verpakken. Samenstellen. Recepten voor je bedenken of kant-en-klare producten maken. Maak kennis met ons. Ontdek ons in de supermarkt. En laat je verrassen door de lekkere smaak van onze groenten. Rijk aan gezondheid, gemak en duurzaamheid!

Sauzen
De sauzen van Food Fellows zijn gemaakt van de lekkerste geredde groenten. De sauzen zijn 100% natuurlijk, bevatten meer dan 90% groenten en zijn laag in zout, suiker en vet. Met deze veelzijdige sauzen heb je in no-time een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel. De Tomato Base is ideaal als basis voor soep, saus en pizza. Met de Pasta Sauce zet je snel een lekkere pasta of lasagne op tafel. 

De verpakking
Waarom onze producten in plastic verpakt zijn? Dat lees je hier.

Vragen? Neem gerust contact met ons op