WIJ ZIJN FOOD FELLOWS

Ooit. Lang geleden draaiden we door. Misten we kansen. Alles wat we onderweg verloren, maalden we niet om. Het maakte niet uit. Nu kijken we totaal anders tegen de wereld aan. Hebben we lol in het redden van het overschot. Het op het goede spoor zetten van het uitschot. Redden we wat er te redden valt. Wij zijn Food Fellows. Een lekker stel dat van de beste uitvallers, de lekkerste ingrediënten maakt.

De gezichten van Food Fellows zijn Tess, Tom en Charly. Zij geven het merk smoel. Leiden met strakke hand de interne processen. Staan garant voor kwaliteit, vernieuwing en verrassing. Een korte introductie want wie is nou wie?

Tess:
Tess is onze product-designer met verfijnde touch. En een perfecte smaak. Zij maakt de recepten, creëert sensationele smaken en kijkt altijd naar nieuwe trends.

Tom:
Tom is onze groentedeskundige, hij selecteert de groente bij onze eigen telers, maar ook bij anderen. Hij zit er bovenop. Springt in de auto als er overschot te redden valt.     

Charly:
Charly is onze kwaliteitsexpert, hij zorgt ervoordat alles in orde is. Goed is niet goed genoeg voor Charly. Voor hem moet alles uitmuntend. En daarom voldoet bij Food Fellows alles aan de hoogste normen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op