WIJ ZIJN FOOD FELLOWS

Vrienden van de Harvest House telers. Een eigenzinnig stel kameraden met smaak. Dat van lekker en gezond eten houdt. We delen de liefde voor geteelde groenten. Gezond en voedzaam. Altijd van de hoogste kwaliteit. Rijk aan voedingsstoffen, arm aan calorieën. En vooral ook duurzaam. Met een lage footprint. En met minimale waste. Want onze buitenbeentjes van hoge kwaliteit, doen ook gewoon lekker mee.

Food Fellows is een initiatief van Harvest House, een internationale coöperatie van bevlogen en betrokken telers, gespecialiseerd in vruchtgroenten. Harvest House is één van de grootste en meest innovatieve bedrijven in de sector. Food Fellows bedenkt creatieve en lekkere oplossingen voor de lekkerste uitvallers die het schap net niet halen. Tomaatjes die van de tros vallen bijvoorbeeld. Of die net een dagje te rijp zijn. Of paprika’s die net te veel blos op de wangen hebben. Daar maken we de meest (h)eerlijke en 100% natuurlijke producten van. Deze zijn laag in zout, suiker en vet. We gebruiken geen kunstmatige toevoegingen, kleur- of smaakstoffen. Zo gaan we niet alleen voedselverspilling tegen, maar maken we gezond eten ook nog gemakkelijk. Zó kunnen we iedereen in de wereld blijven voeden op een duurzame manier.

Grootverpakkingen
Zakken 2 x 5 kg & Drums 215 kg

Voor foodservice- en industriële klanten hebben wij grootverpakkingen. De zakken bevatten 5 kilogram en hiervan zitten er twee in een doos. Ook zijn er drums van 215 kg beschikbaar.
Bent u een producent, cateraar of groothandel? Dan kunnen onze Tomato Base, Tomato Soup en Pasta Sauce interessant voor u zijn. Interesse? Neem contact op met sales@foodfellows.nl.
De Tomato Base bestaat uit 100% tomaat. Het is een mooie pure basissaus, te gebruiken op 1001 manieren. De Tomato Soup is een heerlijke soep, klaar voor gebruik. Deze mooie, verse en smakelijke soep bevat maar liefst 84% groenten. De Pasta Sauce bestaat uit 95% groente en is ideaal voor onder andere pasta’s en lasagnes.
Om een idee te krijgen hoe makkelijk je gerechten kunt maken met deze sauzen, hebben we hier enkele recepten geplaatst die ideaal zijn voor de foodservice. 

Cups 550g
De cups bevatten 550g saus. De Tomato Base bestaat uit 100% tomaat en is ideaal als basis voor soep, saus en pizza. De Pasta Sauce Traditional bestaat uit 95% groente. Hiermee zet je in no-time een lekkere pasta of lasagne op tafel. Hetzelfde geldt voor de nieuwe Pasta Sauce Garlic, welke knoflook bevat als smaakmaker. Deze bevat 94% groente. Recepten vind je hier
*Waarom onze producten in plastic verpakt zijn? Dat lees je hier.

Vragen? Neem gerust contact met ons op