Gevulde courgette

Aantal personen: 4
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Oventijd: 25 minuten
Ingrediënten:
2 blikken kikkererwten (a 400 gr), uitgelekt
1/2 tl chilipoeder
2 tl paprikapoeder
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
2 el olijfolie
2 courgettes
1 pot Food Fellows-pastasaus
100 gr geraspte kaas
verse peterselie ter garnering
peper en zout

Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Meng de kikkererwten in een kom met het chilipoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder en de olijfolie en voeg ook ¼ tl zout en wat peper toe. Verdeel over de bakplaat en rooster 10 minuten in de oven.
3. Halveer de courgettes. Verwijder de zaadlijsten met een lepel en leg de courgettes met de snijkant naar boven in een ovenschaal.
4. Verdeel de kikkererwten over de courgettes. Schenk hierover de Food Fellows pastasaus en verdeel hierover de geraspte kaas. Bak 20 - 25 minuten in de oven totdat de courgettes gaar zijn.
5. Serveer de courgettes meteen en garneer ze met wat verse peterselie.  Serveer de eventueel overgebleven kikkererwten ernaast.

Vragen? Neem gerust contact met ons op