Snelle pasta met gehakt

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten:
-        300 gram spaghetti of linguine
-        1 ui
-        1 courgette
-        250 – 300 gram half-om-halfgehakt
-        1 pot Food Fellows Pasta Sauce Garlic
-        Olie om in te bakken
-        chilivlokken
-        Peper en zout

Bereidingswijze:
1.      Kook de spaghetti of linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af.
2.      Snipper de ui.
3.      Snijd de courgette in kleine blokjes.
4.      Verwarm een grote koekenpan of hapjespan met daarin olie op middelhoog vuur.
5.      Bak hierin de spekjes gaar en houd deze daarna apart in een schaaltje (gooi het vet in de pan niet weg!)
6.      Bak vervolgens in dezelfde pan het gehakt bruin en rul, zet het vuur dan iets zachter.
7.      Voeg de courgette, de ui en de pot Pasta Sauce Garlic toe. Vul de pot vervolgens voor de helft met water en voeg het water ook toe aan de pan.
8.      Roer door en laat minimaal 10 minuten pruttelen zonder deksel op de pan. Langer kan ook, hoe langer je de saus laat pruttelen, hoe lekkerder hij wordt! Breng de saus daarna op smaak met chilivlokken, peper en zout.
9.      Verdeel de helft van de saus door de gekookte spaghetti en schep de spaghetti vervolgens op de borden. Verdeel de rest van de saus erover.

Zin in een topping? Voeg dan Parmezaanse kaas en / of verse peterselie toe!

Vragen? Neem gerust contact met ons op