Snelle Ziti

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten:
- 300 gram penne
- 300 gram half-om-halfgehakt
- 1 verpakking Food Fellows pastasaus
- 150 gram ricotta
- 100 gram Parmezaanse kaas, geraspt
- Handje verse peterselie
- 15 gram verse basilicum
- 100 gram geraspte Mozzarella
- Peper en zout
Extra nodig: grote ovenschaal

Bereidingswijze:
1.      Verwarm de oven voor op 180 graden.
2.      Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af.
3.      Verwarm in een grote koekenpan een klein beetje boter of olie en bak hierin het gehakt rul. Breng op smaak met peper en zout.
4.      Meng het gehakt vervolgens met de Food Fellows pastasaus, de ricotta en de helft van de Parmezaanse kaas. Roer hier vervolgens de verse peterselie en de helft van de verse basilicum doorheen. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
5.      Roer de pasta door de pastasaus heen en schep de helft van de pasta vervolgens in een grote ovenschaal. Verdeel hieroverheen de helft van de geraspte mozzarella. Doe dan de rest van de pasta in de ovenschaal en verdeel hier de rest van de mozzarella en de andere helft van de Parmezaanse kaas overheen.
6.      Pak de snelle ziti zo’n 20 minuten in de oven totdat de korst goudbruin is. Serveer eventueel met nog wat extra basilicum.

Vragen? Neem gerust contact met ons op