Snelle pasta met Chili Sauce

Aantal personen: 4
Tijd: 25 minuten
Ingrediënten:
- 300 gram spaghetti of linguine
- 1 ui
- 1 courgette
- 250 – 300 gram half-om-halfgehakt
- 1 pot Food Fellows Chilisaus
- Olie om in te bakken
- Peper en zout

Bereidingswijze:
1.      Kook de spaghetti of linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af.
2.      Snipper de ui.
3.      Snijd de courgette in kleine blokjes.
4.      Verwarm een grote koekenpan of hapjespan met daarin olie op middelhoog vuur.
5.      Bak vervolgens het gehakt bruin en rul, zet het vuur dan iets zachter.
6.      Voeg de courgette, ui en de pot Food Fellows Chilisaus toe. Vul de pot vervolgens voor de helft met water en voeg het water ook toe aan de pan.
7.      Roer door en laat minimaal 10 minuten pruttelen zonder deksel op de pan. Langer kan ook, hoe langer je de saus laat pruttelen, hoe lekkerder hij wordt! Breng de saus daarna op smaak met peper en zout.
8.      Verdeel de helft van de saus door de gekookte spaghetti en schep de spaghetti vervolgens op de borden. Verdeel de rest van de saus erover.

Zin in een topping? Voeg dan Parmezaanse kaas en / of verse peterselie toe!

Vragen? Neem gerust contact met ons op