Pasta Bolognese
Ingrediënten per 4 personen:
- 550g Food Fellows pastasaus
- 300g rundergehakt
- 1 ui
- 1 tl knoflookpuree
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 100g pasta
Bereidingswijze:
1. Snijd de ui in kleine stukjes.
2. Bak het rundergehakt rul en voeg dan de gesneden ui, knoflookpuree en kruiden erbij. Nog 2 minuten doorbakken.
3. Voeg de Food Fellows pastasaus toe en blijf roeren tot de saus warm is.
4. Breng naar op smaak met peper en zout.
- 550g Food Fellows pastasaus
- 300g rundergehakt
- 1 ui
- 1 tl knoflookpuree
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 100g pasta
Bereidingswijze:
1. Snijd de ui in kleine stukjes.
2. Bak het rundergehakt rul en voeg dan de gesneden ui, knoflookpuree en kruiden erbij. Nog 2 minuten doorbakken.
3. Voeg de Food Fellows pastasaus toe en blijf roeren tot de saus warm is.
4. Breng naar op smaak met peper en zout.