Pasta All'Arabiata

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten:
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode peper
- 550G Easy Pasta Sauce 
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 300G penne
- Peper en zout
- Eventueel peterselie en gedroogde chilipepers ter garnering

Bereidingswijze:
  1. Snijd of pers de teentjes knoflook klein. Snijd ook de rode peper klein.
  2. Verwarm een grote koekenpan of hapjespan met olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en rode peper toe als de pan warm is en fruit kort aan.
  3. Voeg dan de pot Pasta Sauce en de oregano toe en roer kort door. Breng aan de kook en zet het vuur dan zacht. Laat rustig pruttelen.
  4. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
  5. Giet de pasta af als deze gaar is en voeg toe aan de pastasaus.
  6. Roer goed door, breng op smaak met peper en zout en serveer meteen.
Serveer de pasta met een groene salade. Houd je van extra pittig? Strooi dan wat gedroogde chilipeper over je bord pasta. Voor wat extra kleur aan het gerecht snij je wat stukjes peterselie en garneer je over het gerecht.

Vragen? Neem gerust contact met ons op