Pasta All'Arabiata
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten:
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode peper
- 550G Easy Pasta Sauce
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 300G penne
- Peper en zout
- Eventueel peterselie en gedroogde chilipepers ter garnering
Bereidingswijze:
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode peper
- 550G Easy Pasta Sauce
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 300G penne
- Peper en zout
- Eventueel peterselie en gedroogde chilipepers ter garnering
Bereidingswijze:
- Snijd of pers de teentjes knoflook klein. Snijd ook de rode peper klein.
- Verwarm een grote koekenpan of hapjespan met olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en rode peper toe als de pan warm is en fruit kort aan.
- Voeg dan de pot Pasta Sauce en de oregano toe en roer kort door. Breng aan de kook en zet het vuur dan zacht. Laat rustig pruttelen.
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
- Giet de pasta af als deze gaar is en voeg toe aan de pastasaus.
- Roer goed door, breng op smaak met peper en zout en serveer meteen.