Pasta Alla Norma
Ingrediënten:
- 550g Food Fellows pastasaus
- 1 grote aubergine
- 4 takjes basilicum (indien niet aanwezig, 3 tl gedroogde basilicum)
- geraspte ricotta
Bereidingswijze:
1. Snijd de aubergine in kleine blokjes en snijd de basilicum fijn.
2. Bak de aubergine in een scheutje (olijf)olie en voeg een snufje zout toe.
3. Voeg de basilicum toe en bak nog even mee.
4. Voeg vervolgens de Food Fellows pastasaus toe en roer goed door.
5. Strooi de ricotta over de pasta.
- 550g Food Fellows pastasaus
- 1 grote aubergine
- 4 takjes basilicum (indien niet aanwezig, 3 tl gedroogde basilicum)
- geraspte ricotta
Bereidingswijze:
1. Snijd de aubergine in kleine blokjes en snijd de basilicum fijn.
2. Bak de aubergine in een scheutje (olijf)olie en voeg een snufje zout toe.
3. Voeg de basilicum toe en bak nog even mee.
4. Voeg vervolgens de Food Fellows pastasaus toe en roer goed door.
5. Strooi de ricotta over de pasta.