Mexicaanse soep

Aantal personen: 4
Voorbereidingstijd: 5-10 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten:
- 4 wraps
- 1 rode ui
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel komijnpoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 550G Easy Tomato Soup
- 2 theelepels suiker
- 150G mais
- 1 avocado
- crème fraîche en verse koriander ter garnering

Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. 
  2. Snijd de wraps in driehoekjes. Meng ze met wat olijfolie en zout. Leg ze vervolgens naast elkaar op de bakplaat. Bak de wrapdriehoekjes 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  3. Snipper de ui en snijd of pers de knoflook klein.
  4. Verhit een beetje olijfolie in een kookpan op middelhoog vuur. Fruit vervolgens de ui en knoflook enkele minuten totdat de ui glazig is.
  5. Voeg dan het komijnpoeder en het paprikapoeder toe en roer kort door.
  6. Schenk dan de Souperdelicious in de pan en roer kort door. Voeg ook de suiker toe.
  7. Breng aan de kook, zet dan het vuur laag en voeg de maiskorrels toe. Warm kort door. Breng de soep vervolgens op smaak met peper en zout.
  8. Snijd de avocado in blokjes. 
Serveer de soep met blokjes avocado, wat crème fraîche en verse koriander. Serveer de zelfgemaakte tortillachips erbij.

Vragen? Neem gerust contact met ons op