Gnocchi

Aantal personen: 4
Voorbereidingstijd: 5-10 minuten 
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten:
- 1 ui, gesnipperd 
- 1 teentje knofllok, gesnipperd 
- 300g spinazie, grof gescheurd 
- Easy Pasta Sauce 
- 500g gnocchi 
- 100 - 150ml kookroom 
- 1 bol mozzarella 
- 15g verse basilicum 

Bereidingswijze:
  1. Fruit de ui en knoflook enkele minuten in een hapjespan of grote koekenpan met daarin (olijf)olie op middelhoog vuur.
  2. Zet dan het vuur wat hoger en voeg de spinazie in delen toe. Laat slinken.
  3. Voeg dan de Easy Pasta Sauce toe en zet het vuur laag. Roer goed door.
  4. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  5. Voeg als de gnocchi gaar zijn de gnocchi samen met de kookroom toe aan de pan en roer goed door. Zet het vuur uit.
  6. Breng de snelle gnocchi met spinazie op smaak met peper en zout.
Serveer de gnocchi met mozzarella en verse basilicum. 

Vragen? Neem gerust contact met ons op