Gnocchi
Aantal personen: 4
Voorbereidingstijd: 5-10 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Voorbereidingstijd: 5-10 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten:
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knofllok, gesnipperd
- 300g spinazie, grof gescheurd
- Easy Pasta Sauce
- 500g gnocchi
- 100 - 150ml kookroom
- 1 bol mozzarella
- 15g verse basilicum
Bereidingswijze:
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knofllok, gesnipperd
- 300g spinazie, grof gescheurd
- Easy Pasta Sauce
- 500g gnocchi
- 100 - 150ml kookroom
- 1 bol mozzarella
- 15g verse basilicum
Bereidingswijze:
- Fruit de ui en knoflook enkele minuten in een hapjespan of grote koekenpan met daarin (olijf)olie op middelhoog vuur.
- Zet dan het vuur wat hoger en voeg de spinazie in delen toe. Laat slinken.
- Voeg dan de Easy Pasta Sauce toe en zet het vuur laag. Roer goed door.
- Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Voeg als de gnocchi gaar zijn de gnocchi samen met de kookroom toe aan de pan en roer goed door. Zet het vuur uit.
- Breng de snelle gnocchi met spinazie op smaak met peper en zout.