Romige pasta met Chorizo
Ingrediënten:
- 550g Food Fellows pastasaus
- 200g chorizo worst
- 1 tl knoflookpuree
- 1 hand verse basilicum (indien niet aanwezig, gebruik 2 tl gedroogde basilicum)
- 180 ml slagroom
- 25g geraspte (Pecorino) kaas
Bereidingswijze:
1. Snijd de chorizo in kleine blokjes en snijd de basilicum fijn.
2. Bak de chorizo blokjes in een pan (zonder olijfolie).
3. Giet wat van het vrijgekomen vet af en voeg daarna de knoflookpuree, basilicum, slagroom en de Food Fellows pastasaus toe. Roer goed door.
Serveer indien gewenst met geraspte (Pecorino) kaas.
- 550g Food Fellows pastasaus
- 200g chorizo worst
- 1 tl knoflookpuree
- 1 hand verse basilicum (indien niet aanwezig, gebruik 2 tl gedroogde basilicum)
- 180 ml slagroom
- 25g geraspte (Pecorino) kaas
Bereidingswijze:
1. Snijd de chorizo in kleine blokjes en snijd de basilicum fijn.
2. Bak de chorizo blokjes in een pan (zonder olijfolie).
3. Giet wat van het vrijgekomen vet af en voeg daarna de knoflookpuree, basilicum, slagroom en de Food Fellows pastasaus toe. Roer goed door.
Serveer indien gewenst met geraspte (Pecorino) kaas.